Over ons

Haarvoorhaar levert sinds 2009 hooge kwaliteit haarstuiken en pruiken tegen een betaalbaar prijs. De webshop is tot stand gekomen na het launceren van drie succesvole winkels. Onze collectie bevat alleen de beste producten die tot stand is gekomen aan de hand van onze jaren ervaring.

Mijn naam is Katy Valenty en ik ben sinds 2009 bezig met pruiken en alles wat samenhangt met de goede haarvisie. Ik heb al drie winkels als deze en uit mijn ervaring weet ik nu hoe ik het beste voor mijn klanten kan selecteren en bieden.

Ik heb besloten om u hier niet alles te laten zien wat op de markt of door mijn distributeurs wordt geboden. Ik heb het beste, voordeligste en van hoogste kwaliteit speciaal voor je geselecteerd. Dientengevolge heb ik deze boetiek voor schoonheid zoals ik het graag noem, gecreëerd.

Ik verpak, stileer en behandel zelf uw bestellingen, zorg voor de kwaliteit en dat u tevreden blijft. De foto’s van echt haar die u hier kan zien, zijn van pruiken die met mijn persoonlijke begeleiding zijn gemaakt en ik garandeer dat ze overeenkomen met het eigenlijke product.

Ik bied een geschenk bij elke bestelling, omdat anders wie het genoeg heeft van geschenken?! U mag me alles vragen waarin u geïnteresseerd bent of waarover u enthousiastisch bent.