Klantenservice

Betalen

De pagina’s waar u uw betalingsgegevens invoert zijn beveiligd door middel van SSL. Via de website kunnen wij u de volgende betalingsmogelijkheden bieden:

  1. iDeal
  2. Paypal
  3. Credit Cards
  4. Bancontact

Verzending

Uw bestelling wordt zo snel mogelijk geleveerd. Om de actuele levertijd te zien, gaat u naar de productpagina. Voor producten waarvan (tijdelijk) geen voorraadinformatie op de website bekend is, kunt u contact opnemen met ons via +31(0)6 28 26 66 26 . Zij kunnen u een verwachte levertijd doorgeven. Let op: alle levertijden die gemeld worden op onze website en/of door onze verkopers zelf, zijn indicatief en kunnen achteraf alsnog wijzigen. De verzendkosten voor bestellingen onder de €150 zijn voor u. Vanaf €150 versturen wij onze producten gratis (alleen binnen Nederland). 

Retourneren

Toch niet tevreden over uw product? Dat is vervelend. En daar gaan we iets aan doen, beloofd. Binnen 5 dagen na ontvangst van uw product kunt u dit terug sturen. De terugzending kosten zijn voor u als klant. Producten worden terug genomen indien zij nog niet gebruikt zijn en in de originele verpakking zit. Het online kiezen en kopen van een haarstuk/pruik is geen gemakkelijke beslissing. Wij hebben er alle begrip voor dat een product niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij verzoeken u daarom om altijd het kapje ( wordt meegeleverd) te gebruiken wanneer uw de pruik probeert. Het geld zal worden terugbetaald binnen 14 dagen, mits de pruik  teruggestuurd wordt in goede commerciële visie, met etiket, ongebruikt, ongewassen, niet-gestileerd, in de staat waarin u het heeft ontvangen, met alle bijbehorende accessoires, geplaatst in de originele verpakking.