Tonia Mono Lace Long- Pruik van New Modern Collection Gisela Mayer

€ 379,00
Op voorraad
SKU
Tonia Mono Lace Long New Modern Collection Gisela Mayer

Levertijd: 4-5 werkdagen
Hoogwaardig synthetisch haar
Gemiddelde kap
Mono lace voorkant 
Bob stijl 

De Tonia Mono Lace Long-pruik van de Gisela Mayer Modern Hair Collection is een luxueus geconstrueerde pruik.
Het bovenste gedeelte van deze pruik is volledig met de hand gebonden, zodat het uiterlijk zo natuurlijk mogelijk is. Het is een monofilament stuk, wat betekent dat overal waar je de pruik afscheid, het de indruk zal wekken dat het je eigen haar is. Er is ook een volledig kanten voorkant zodat de haarlijn er zo natuurlijk mogelijk uitziet.
De Lace Front stelt je in staat om super avontuurlijk te zijn met je styling. Je kunt helemaal vanaf je voorhoofd je haar aan de kant doen, zonder je zorgen te hoeven maken dat de pruik aan de voorkant zichtbaar is.
De Tonia Mono Lace Long is een mooie pruik die vrouwelijk en natuurlijk is.

Gemaakt van hoogwaardig synthetisch haar.
Makkelijk te verzorgen door het gebruiken van producten die speciaal zijn samengesteld voor dit soort synthetische pruiken.
Synthetische pruiken behouden hun stijl, zelfs na het wassen, waardoor ze gemakkelijk te stylen zijn met minimale inspanning! De pruik wordt alleen aangeboden in de kleur die op de foto wordt getoond.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Shop
  • Wellicht bent u ook geïnteresseerd in